För bättre mål i gymnasiet!

Ökad aptit och energi

Matens kvalitet, avkoppling och miljöombyte gör att skoldagen upplevs kortare och mer stimulerande.

Lägre kostnader

Dina budgeterade måltidspengar går till mat, inte till lokalhyror och personalkostnader.

Högre säkerhet

Kortet ökar säkerheten för användaren och reducerar de risker som kontanter och kuponger medför.

"Elevkortet är smidigt och enkelt att administrera. Vi spara in på lokaler och behöver inte lägga stora resurser på servering och de regelverk som hör till - vi har dessutom svårt att servera 1100 elever här."

Anna Gregorsson

Intendent på Värmdö Gymnasium

"Med Elevkortet är jag aldrig hungrig efter lunch. Det finns alltid något gott att välja och maten är vackert presenterad. Samtidigt ät det bra att få ta eget ansvar och kunna variera efter egen smak."

Karolina Nyqvist

Elev på Värmdo Gymnasium

"Jag trivs jättebra med att ha skolelever på min restaurang och vi satsar på dem. Jag vill servera mat som passar eleverna, kunna erbjuda en varierad meny som de gillar!"

Nori Poli

Restaurangägare på Café Limone

"Med Elevkortet äter eleverna ordentligt. Det finns mycket att välja på och de är stora nog att förstå att de behöver äta varierat. Samtidigt krävs en promenad varje lunch vilket jag tycker är bra. Restauranger är också fräschare för att de har större möjligheter än en skolmatsal."

Annika Nyqvist

Förälder

Ett starkt kort i skolvalet

Att äta rätt är en förutsättning för att elever ska kunna sköta sitt skolarbete. En ordentlig lunch ger ökad koncentrationsförmåga och ökar prestationen - både under skoldagen och på fritiden.

Elevkortet används av skolelever för att betala lunchen och kan användas både på restauranger och/eller i skolans cafeteria. Variation och miljöombyte minimerar risken för att eleverna hoppar över lunchen, och både skolan och föräldrarna vet att pengarna används till mat.

Ticket Elevkortet förenklar skolans administration av skolmåltider och ger dessutom en bättre kostnadskontroll. Ticket Elevkortet ger alltså nöjdare elever, skolpersonal och föräldrar!

Elevkortet används av närmare

20 000

på över

400